Barion Pixel

A modern kalligráfia általi feltöltődés                       

Mi lenne az, ami minden nap emlékeztethetne Téged is arra, hogy a mindennapok nehézségei, az aktuális kihívások ellenére se felejts el mosolyogni? Mi kellene ahhoz, hogy elfogadjuk, hogy az elénk gördülő akadályokkal megéri megküzdeni és ezek csak megerősítenek minket?

Nekem nagyon sokat segít ebben a kalligráfia, az alkotás. Nem mondom, hogy a nehezebb időszakokban is mindig könnyedén nyúlok az alkotáshoz, de a lakásunkban kitett, kézzel írt/festett idézetek sok esetben kizökkentettek már. Ha kell egy kis pozitív löket, mindig szem előtt van egy-két szuper idézet. Lehet az elgondolkodtató, motiváló, megerősítő.

Sok esetben már egyébként az is segít, ha végignézek a gyönyörű, színes eszközeimen, és olyan jó érzéssel tölt el, hogy csodákat lehet velük alkotni.

Ha neked is van rosszabb napod, próbáld ki ezeket a lehetőségeket! Bátorítalak, hogy írd le magadnak egy-két kedvenc idézetedet és tedd ki jól látható helyre.

Ha pedig úgy érzed, hogy szeretnél elmerülni az ecsetfilc használatának rejtelmeiben (kezdőként, haladóként egyaránt), hogy a megerősítéseidet akár kalligráfiával is meg tudd írni, jó helyen jársz. Nézz szét az aktuális workshop ajánlataink közt, mert találsz kezdő és haladó, online és személyes lehetőségeket is. https://brisign.hu/workshopok/

 

 

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba
    Brisign - Kézzel Írni Menő