Bérelj fel, rendeld meg!

Bérelj fel, rendeld meg!

Köszönöm, hogy te is felismerted a művészetben a szépet, hogy mersz nagyobbat álmodni, hogy van bátorságod túllépni a megszokott, hagyományos, sokszor kedvezőbbnek vélt egyszerű megoldásokon. Köszönöm, hogy megengeded magadnak, hogy a kalligráfia által te és a vállalkozásod még nagyobb összhangba kerüljetek, egységesebbé és hangulatosabbá váljatok.

Mire számíthatsz, ha megkeresel?

Kalligráfia szolgáltatások

Biztos, hogy lesz majd egy hosszú telefonbeszélgetésünk. Ennek nem csak az a lényege, hogy el tudd mondani, mit szeretnél, ahhoz elég lenne egy szokásos űrlap is. Nem! Ennél sokkal kíváncsibb és empatikusabb vagyok. Szeretnélek egy kicsit megismerni. Mert, amivel megbízol, az általad lesz tökéletes. Tehát kellesz hozzá. A habitusod, a személyiséged, az egész lényed.

Tudnom kell, mi a belső motivációd, mik az erősségeid, netán a gyengeségeid, mennyire vagy gyakorlatias vagy inkább szentimentális. Tudnom kell azt is, hogy ki a célközönséged, mit szeretnél közvetíteni a kalligráfia által. Kötetlen és közvetlen beszélgetésre számíts, ami igazán jólesik majd neked is, hidd el.

Amikor együttműködésünk irányát és hangulatát megalapoztuk, megkérlek majd, hogy fotózd le azt a helyiséget, szobát, kirakatot, falat, bármit, ahol az írásomat szeretnéd viszontlátni. Én pedig el is kezdem a tervek készítését!

Brisign kalligráfia

avagy miben tudok neked segíteni!

Bárok, kávézók, éttermek – táblaírás

Írok üvegre, fára, plexire, papírra, tulajdonképpen bármire. Legyen szó akár a menükínálatról, akár a céged nevéről, a mottódról vagy csak egy üdvözlésről – oda írom, ahova szeretnéd: a falra, a kirakatra, a krétatáblára. A legjobb ebben a megoldásban, hogy az általam felírt szöveget változás esetén bármikor tudom módosítani.

Helyszíni kalligráfia kitelepüléssel

Üzleteknek, rendezvényekre, különleges alkalmakra – helyszínen névre szóló üdvözlőkártyákat készítek. De ugyanúgy akár Valentin napra is megörökítem a gondolataidat, vagy karácsonyra az exkluzív ügyfeleidnek írom le a személyre szóló üzenetedet.

Tartalomgyártás

Egyedi kérés alapján elkészítem a kívánt szöveget, az alkotásról készült fotó lesz az, amely a megrendelés tárgyát képezi, és amely közvetíti az ügyfeleidnek a vállalat értékeit, eléri és közel hozza hozzád a kívánt célközönséget.

 

FAL DEKORÁCIÓ (Mural Painting)

Akár irodátok falát szeretnétek egy két motiváló idézettel díszíteni, akár az otthonodba képzelsz el valami személyes szöveget.

Lehet szó krétás falról vagy klasszikus festett falról, saját, személyre szabott (avagy a cég arculatához illeszkedő) designt készítek, kapsz egy komplett látványtervet, az elképzelésedről, mielőtt felfesteném azt.

Workshop

A saját rendezvényeimen túl, melyeket havonta több alkalommal megtartok és rendszerint alig pár nap alatt lecsapnak a szabad helyekre, céges felkéréseknek is eleget teszek, ahol pl. egy csapatépítő tréning keretében megtanítom a munkavállalóknak a kalligráfia alapjait. Szuper jó hangulatra, közös programra lehet számítani.

Kész termékek

Születésnapi krétatábla/emléklap/ babaposzter (ajándékba vagy fotózásra)

 

 

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenelg üresVissza a webshopba