Barion Pixel

Készen állsz, hogy kipróbáld a watercolor lettering technikát, elmerülj a színek világában és csodás színátmenetes feliratokat készíts? Teljesen az alapokról indulunk, nem szükséges előképzettség.

A workshop ára tartalmazza a több, mint 60 perces videós segédletet  és 4 letölthető sablont.

Mivel a workshop elvégzése felhasználónévhez és belépéshez kötött, így vásárláskor regisztráció szükséges, annak hiányában nem fog működni.

A Blended lettring vagy watercolor lettering egy olyan technika, mely alapja a kalligráfia, de kombinálva akvarell festéssel. Kiszínezzük a feliratokat akvarell technikával, a víz és a festék kölcsönhatásának segítségével különleges szint átmeneteket létrehozva.

Mit fogsz megtanulni?

 1. Milyen eszközök szükségesek a watercolor lettering technikához? Eszti részletesen elmondja és megmutatja, hogy milyen eszközöket használj, hogy sikerélményed legyen.
 2. Alapvető akvarell technikák. A watercolor lettering-hez egy-két alapvető akvarelltechnika megismerése is szükséges. Ezeket is bemutatom Neked, és ezen ismeretek birtokában vágunk bele a workshop következő részébe…
 3. Teljes alkotásokat készítünk el, miközben különböző technikákat mutat ahhoz, hogy hogyan alkoss színàtmenetes feliratokat.

Eszti igazi mestere a színek keverésének, még több ötletet és inspirációt találsz az insta oldalán:

https://www.instagram.com/esztigrafi/

Ár: 15.900 Ft

Modul 1 Vonalrajzok modul
Lecke 1 Vonalrajzok  
Köszönjük WP Courseware
0
  0
  Kosarad
  Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba
  Brisign - Kézzel Írni Menő