Barion Pixel

Fesd meg a csillagképed – Akvarell minikurzus kezdőknek

9 .900 Ft

Szeretnél visszatérni a gyermeki kreativitáshoz, miközben valami csodásat alkotsz? Ezen a kurzuson itt a lehetőség, hogy játssz az akvarell technikákkal, miközben átvesszük a festés alapjait.

Beszélünk arról, hogy:

 • milyen eszközöket használj
 • Milyen színekkel dolgozz
 • Mik a leglátványosabb akvarell effektek 

Ezzel a tudással aztán lépésről lépésre végigvezetlek egy galaxisos háttér festésén, amire aztán egy sablon segítségével rajzoljuk fel a csillagképet zselés tollal.

A tanult technikát később többféle szín vagy forma festésével is felhasználhatod. A kurzus szuper program lehet egy kuckózós estéhez egyedül, vagy akár baráti programnak is, hiszen semmilyen előképzettséget nem igényel.

A workshop ára tartalmazza a videós segédletet (10 videó) és 12 csillagképsablont.

Mivel a workshop elvégzése felhasználónévhez és belépéshez kötött, így vásárláskor regisztráció szükséges, annak hiányában nem fog működni.

Raktáron

Cikkszám: OWS00003 Kategória:

Amint megveszed a kurzust, azonnal hozzáférésed lesz a 10 rövid videóból álló tananyaghoz. A kurzust a saját tempódban tudod végigcsinálni.

Kinek ajánlom?

Ez a kurzus egy rövid bevezetés az akvarell világába, specifikusan az összefolyós, nedvesre nedves technikákba. Semmilyen előképzettséget vagy előzetes rajztudást nem igényel, azok is sikerélményt találhatnak benne, akik iskola óta nem nyúltak ecsethez. 

Mennyi ideig tart elvégezni?

Bár a kurzus kicsit hosszabb, mint 20 perc, azért jó, ha van legalább 1 óra megszakítatlan időd (ezt persze részletekben is meg tudod csinálni), mert a videóanyag itt-ott fel van gyorsítva. Emellett nem árt, ha bizonyos dolgokat többször is gyakorolsz, végigfestesz, ha magabiztos akarsz lenni egy-egy technikában, ecsethasználatban.

A kurzus tartalma:

 1. Anyagok és eszközök
 2. Milyen színekkel dolgozz?
 3. Akvarell textúrák 1: vízre nedves
 4. Akvarell textúrák 2: nedvesre nedves
 5. Akvarell textúrák 3: nedvesre víz
 6. Akvarell textúrák 4: nedvesre só
 7. Hogyan fess galaxisos hátteret?
 8. Készítsd elő a sablont!
 9. A csillagkép átrajzolása
 10. Befejező lépések

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
  0
  Kosarad
  Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba
  Brisign - Kézzel Írni Menő