Online kalligráfia workshop – Bevezetés a modern ecsetfilces kalligráfiába

13 .900 Ft (AAM)

  • Készen állsz, hogy kipróbáld ezeket a menő filceket, amiket Instagram-on és Pinterest-en látsz?
  • Húzz egy széket a képernyő elé és tanuld meg az ecsetfilces kalligráfia alapjait, hogy igazán kecsesek legyenek a betűid.
  • Teljesen az alapokról indulunk, nem szükséges előképzettség.

A workshop ára tartalmazza a videós segédletet (7 videó) és 2 munkafüzetet. A munkafüzetek különböző betűtípusokat tartalmaznak: egy kis ecsetfilccel és egy nagy ecsetfilccel használhatót.

Cikkszám: OWS00001 Kategória:

Leírás

Mit fogsz megtanulni?

  1. Hogyan tartsd és használd az ecsetfilcet? A legtöbben már ott problémába ütközünk, hogy hogyan is fogjuk meg a tollat, és ha az alapok nem stimmelnek, akkor az eredmény sem lesz ideális. Megmutatom neked, hogyan tartsd a tollat és hogyan húzz vele olyan vonalakat, amilyeneket szeretnél.
  2. Hogyan készíts kalligrafikus ABC-t? Az alapok tisztázása után jöjjönek az építőkockák, a betűk. Végigvesszük az összes kisbetűt, melyiknél mire figyelj, hogy igazán szép, formás betűid legyenek.

Hogyan készíts el egy teljes alkotást? Ha minden kész, már “csak” az következik, hogy kamatoztasd a frissen megszerzett tudásod, és a betűidet szavakká, felirattá alakítsd. Megtudhatod, hogyan kösd össze a betűket, és hogyan rendezd el a feliratot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online kalligráfia workshop – Bevezetés a modern ecsetfilces kalligráfiába” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × egy =

Érdekelhetnek még…