Barion Pixel

Táblaírás Mesterkurzus

25 .000 Ft

Csatlakozz a Táblaírás Mesterkurzushoz (online), ahol lépésről lépésre megtanulhatod a kávézói és éttermi táblák professzionális készítésének minden fortélyát. A kurzus videó formátumban érhető el, így bármikor, bárhol saját tempódban haladhatsz.

Tökéletes választás, ha szeretnél új készségeket elsajátítani, kreativitásodat fejleszteni vagy saját kreatív vállalkozást indítani.

Raktáron

Cikkszám: OWS00004 Kategória:

Fedezd fel a kreativitásod a kalligráfia és táblaírás művészetében!

Mivel most már nem tartok személyes workshopokat, de szeretném átadni az elmúlt években felhalmozott tudásom és tapasztalatom, elkészítettem a Táblaírás Mesterkurzust.

Kinek ajánlom?

Ez a workshop kiváló választás mindenki számára, aki szeretne megtanulni valami újat, fejleszteni kreatív készségeit vagy akár egy saját vállalkozást indítani táblaírás terén. Akár hobbi, akár üzleti célból keresel új készségeket, a kurzusom tökéletes alapot nyújt a sikerhez.

Mi a célja?

A kurzus célja, hogy minden szükséges ismeretet és készséget megadjon, amelyekkel mesteri szintre emelheted a krétatábla-írás művészetét.

Legyen szó kávézók menütábláiról, üzletek információs tábláiról vagy akár otthoni dekorációs projektekről, ez a tanfolyam minden tudást és technikát biztosít, hogy profi módon hozhass létre vizuálisan vonzó és informatív táblákat.

Részletek:

 • Interaktív Videó Oktatás: Lépésről lépésre haladva, a 60 percnyi videóanyagon keresztül mutatom be az eszközöket és technikákat, amiket a profik is használnak.
 • Gyakorlati Projektek: Elkészítünk két konkrét táblát a kurzus során: egy kávézói itallapot és egy éttermi megállító táblát, így te is rögtön 2 konkrét, prezentálható alkotással fogsz rendelkezni .
 • Tanulj a Saját Tempódban: Az online platformnak köszönhetően bármikor, bárhol hozzáférhetsz a tananyaghoz, és a saját ütemedben sajátíthatod el a technikákat. 7, logikusan felépített videó segít, hogy fázisonként tudj velem haladni.
 • Egy Profi Titkai: A kurzus a leggyakrabban alkalmazott betűtípusaimat is tartalmazza, letölthető segédletet formájában valamint számtalan olyan bevált praktikát, amit a 7 év gyakorlati tapasztalatom során kikísérleteztem. Legyen szó alapanyagokról, vagy arról, hogy lehet egy logót saját kézzel felrajzolni egy táblára. 😉

Ezzel a tanfolyammal fejleszted a kézügyességedet kalligráfia és rajzolás terén is, ráadásul praktikus és szép alkotásokat hozol létre.

Legyél te is gyakorló krétatábla író, akár üzleti, akár magán célból.

Ne hagyj ki egy ilyen izgalmas lehetőséget, regisztrálj most, és lépj be a kalligráfia és táblaírás csodálatos világába!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
  0
  Kosarad
  Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba
  Brisign - Kézzel Írni Menő