Barion Pixel

Kreatív élményprogramok cégeknek

Kisebb csapatépítőktől a több 1000 fős rendezvényekig vállalunk kitelepülést rendezvényekre.

Kreativitásunk határtalan: tematikus rendezvényeken, az alkotás általi kapcsolódás lehetőségének megteremtésével tesszük a résztvevők számárára emlékezetessé a programot.

Az sem baj, ha nincs konkrét ötleted az aktivitásra: az ötletelés szakaszában is szívesen segítünk.

Születésnapi krétatábla

Gyermeked 1. születésnapja? A legjobb barátod kerek szülinapja?

Tedd emlékezetessé egyedi krétatáblával.

Privát levél írása

Legyen szó egy szerelmes levélről, egy kedvenc versről vagy egy évfordulóra tett fogadalomról, mindez sokkal különlegesebb, ha gyönyörű betűkkel írják.

Kombináljuk a luxus levélpapírt és a finom tintákat a tökéletes ajándékért.

Köszönöm, hogy te is felismerted a művészetben a szépet, hogy mersz nagyobbat álmodni, hogy van bátorságod túllépni a megszokott, hagyományos, sokszor kedvezőbbnek vélt egyszerű megoldásokon. Köszönöm, hogy megengeded magadnak, hogy a kalligráfia által te és a vállalkozásod még nagyobb összhangba kerüljetek, egységesebbé és hangulatosabbá váljatok.

Amikor együttműködésünk irányát és hangulatát megalapoztuk, megkérlek majd, hogy fotózd le azt a helyiséget, szobát, kirakatot, falat, bármit, ahol az írásomat szeretnéd viszontlátni. Én pedig el is kezdem a tervek készítését!

Brisign kalligráfia

avagy miben tudok neked segíteni!

Helyszíni kalligráfia kitelepüléssel

Üzleteknek, rendezvényekre, különleges alkalmakra – helyszínen névre szóló üdvözlőkártyákat készítek. De ugyanúgy akár Valentin napra is megörökítem a gondolataidat, vagy karácsonyra az exkluzív ügyfeleidnek írom le a személyre szóló üzenetedet.

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba
    Brisign - Kézzel Írni Menő